Happy Cycling!

Bij Billy Brewster gaat het maar om één ding en dat is plezier maken. Fans van Billy Brewster zijn fan van plezier maken op de fiets. Of dat nu vóór, tijdens of na het fietsen is. Dat maakt niet uit.

We fietsen voor ons plezier en we maken vooral veel lol. Zo gaan we KOM-hunten met vriendengroepen, een fietstaxi lanceren, zodat jij kunt drinken na je toertocht. We gaan met een mobiele bierkeet langs je route staan en we adopteren geitjes. Omdat het kan. En omdat we dat leuk vinden.

We zoeken sponsors voor al deze gekkegeit. En die vinden we door wielerkleding en bier te verkopen. Omdat iedereen weer goed is in iets anders, werken we samen met de beste leveranciers, zodat jij verzekerd bent van producten van topkwaliteit. Wij voegen vrolijkheid toe met onze kenmerkende designs en voilà: exclusieve wielerspullen voor happy cycling!

We maken plezier en dat stralen we uit. Daarom zijn onze producten supervrolijk en kleurrijk, gaan onze events vooral om samen lachen en hebben we ons eigen heerlijke witbier ontwikkeld. Het ultieme praatwater voor ná het fietsen!

Billy Brewster is er voor alle fietsers die plezier maken belangrijker vinden dan presteren. Onze klanttevredenheid meten we dan ook het liefst in de hoeveelheid plezier die je beleeft met Billy Brewster.

Chief Happiness Officer

Billy Brewster is een éénmansoperatie, gerund vanuit huis in Almelo in het prachtige Twente, door mij:

Naam: Jan Willem Rozema
Sport: wielrennen & MTB
Lievelingsdier: geitjes die bier brouwen
Missie: het vrolijkste wielermerk van de wereld bouwen

Door een knieblessure van het voetballen ben ik in 2015 op de fiets gestapt. Echt ingeklikt raakte ik pas twee jaar later, toen er naast de MTB, ook een racefiets in de schuur kwam te staan. Het sporten samen met mijn vrienden werd nieuw leven in geblazen. Fietsen in een groepje, samen een beetje klootviolen, sprinten om plaatsnaambordjes, elkaar uit de wind houden en daarna een biertje drinken, of een paar meer.

Of het nu voetbal of wielrennen is maakt dus eigenlijk niet uit. Wat overeind blijft is het plezier van sporten en gezellig samenzijn. Maar laten we eerlijk zijn, dat fietsen geeft wel een heerlijk gevoel. Lekker knallen over het asfalt of in de bossen. Lekker man!

Naast pleziermaker bij Billy Brewster, ben ik merkenbouwer bij Brand Builders, vader van Jack en Ted, getrouwd met mijn high-school-sweetheart Martine, uitlater van Bliksem en Lola, en genieter van samen sporten en bierdrinken.

Veel plezier,

Jan Willem Rozema a.k.a. Billy Brewster