Skip to main content

Winkelwagen

Wat de fuck is een Quest Ride?

Geen wedstrijd, geen toertocht, maar wel de tofste uitdaging ooit op je wielrenfiets. Billy’s Quest Ride laat zich het best omschrijven als een wielerspeurtocht. Spelen meets wielrennen, zeg maar. Een belevenis op de fiets. Samen met je vrienden. We zetten gezelligheid voorop en de rest volgt vanzelf.

Hoe dan?

Billy’s Quest Ride is een bijzondere fietservaring die je samen met je vrienden beleeft. Aan de hand van een verhaal worden jij en je vrienden meegenomen in een sportieve middag vol plezier, lekker eten en genoeg te drinken. En dan ben je ook nog eens heerlijk aan het fietsen in het prachtige Twente.

Verhaal editie 2020

Geitje Billy heeft gehoord dat wielrenners uitstekende bingospelers zijn. Voor BQR 2020 is hij op zoek naar de beste Bingo Players voor zijn elite bingoteam. Om erachter te komen wie dat zijn, heeft hij een reeks slimme beproevingen bedacht, waarbij de beste Bingo Players het verschil zullen maken. En dat moeten ze bewijzen op hun wielrenfiets.

Aan de hand van verschillende opdrachten ga je met jouw groep op pad om punten te verzamelen. Des te meer punten je verzamelt, des te meer Billy onder de indruk zal zijn. Beetje helder zo? Hopelijk wel, want meer gaan we nog niet verklappen. Dat maakt de dag zelf des te leuker.

Meedoen?

Dat kan. Aanmelden gaat in groepjes van 4 personen. Wacht niet te lang met inschrijven, want voor dit zeer speciale event is er maar zeer beperkte ruimte. Er kunnen maximaal 15 groepen van 4 deelnemers meedoen. Bestel je groepsticket dan ook nu via de webshop.

Ja wij doen mee!

‘The Hangover’ editie 2019