Skip to main content

Winkelwagen

deze zomer... maar waar?

Billy geeft een rondje deze zomer. Het lijkt nog ver weg, maar het moment dat we weer met vrienden samen mogen fietsen, komt steeds dichterbij. Dus koerspet op, de sokken opgetrokken en gaan met die banaan. Dat moment gaan we vieren, en wel met bier. Het eerste rondje is van Billy.

Hoe werkt het?

Het idee is simpel: op Instagram, via onze Strava Club en in de Billy’s Newsletter gaan we je – ergens in de voorzomer – een leuk raadseltje voorleggen. Het goede antwoord bezorgt je vervolgens een coupon-voor-gratis-bier in je mailbox.

Daarna een datum prikken met je fietsvrienden en fietsen maar! Bedenk een mooie fietsrondje en fiets naar één van de deelnemende cafés. Daar krijg je een gratis Billy Brewster biertje. Billy trakteert. Verspreid over Nederland zoeken we daarom zo’n 10 (wieler)café’s die meedoen.

Verstuur je tip

Billy geeft een rondje deze zomer. Waar zou jij graag je gratis Billy Brewster biertje willen drinken? Oftewel, welke café’s moeten we benaderen? Graag je tip. Dan kunnen wij de boel alvast voor je klaarzetten voor als het zover is. #zinin

Contact Us

Info voor de cafe's

Billy komt het bier graag zelf bij je afleveren. Dan maken we gelijk een leuk item over jouw café voor onze social kanalen. Dat is weer goed voor jouw exposure 🙂