Skip to main content

Winkelwagen

Kwaliteit en comfort

Alle producten van Billy Brewster zijn kwaliteitsproducten. Betaalbare kwaliteit, want het moet natuurlijk wel comfortabel blijven. We werken samen met de beste leveranciers met jarenlange ervaring in het fabriceren van wielerkleding.

Wielershirts

Voor de wielershirts van Billy Brewster werken we samen met Balans Sportswear. In onze shirts zijn de beste en meest gevraagde opties verwerkt. De multidry stof zorgt voor goede ventilatie. De korte mouwen zijn in powerlycra, welke strak rond de arm aansluiten en een comfortabel gevoel geven. Ook de zijstukken zijn in powerlycra wat zorgt voor de ideale pasvorm. De lange YKK rits is verdekt weggewerkt. Wij hanteren de Topline van Balans Bikewear, welke geschikt is voor elke lichaamsbouw, niet alleen voor de afgetrainde sporters onder ons.

Wielersokken

Wielersokken van Sockeloen zijn de beste die er zijn. Niet voor niets zijn de Billy Brewster sokken het product van een samenwerking met Sockeloen. Speciaal ontwikkeld in een samenwerking tussen een ex-prof wielrenner en een Italiaanse sokkenproducent. Billy Brewster voegt hier de unieke designs aan toe en voilà, de ideale wielersokken zijn geboren.

Bier

Billy Brewster witbier wordt gebrouwen door de Twentse bierbrouwerij. Traditioneel gebrouwen, met de met de beste granen van Twentse bodem. Frisfruitig van smaak, prikkelend en toch stevig.

Het witbier is een ongefilterd, bovengistend tarwebier. Er wordt uitsluitend gebruik gemaakt van natuurlijke ingrediënten. Tijdens het brouwen wordt er naast hop ook sinaasappelschil en koriander toegevoegd. Zo ontstaat de kenmerkende friszoete smaak. Het bier wordt ongefilterd afgevuld, zodat het typische witbiergist duidelijk een bijdrage levert aan de smaak.