Skip to main content

Winkelwagen

Waar drink jij je gratis biertje?

Begin dit jaar heeft Billy 2 nieuwe bieren gelanceerd: Weizen 5,2% en Vals Plat 1,0%. Heerlijke frisse scherpe bieren, die het allerlekkerste smaken na een ritje op de fiets. Maar nog allerlekkerder 😉 op het terras van een relaxed wielercafé.

Billy Brewster bier Fausto bij Dame

Actie: 2 gratis consumptiemunten

Om de nieuwe bieren te vieren geven we 100 x 2 consumptiemunten weg, waarmee je gratis Billy Brewster bier kunt proberen. Leukste is om dat samen met een fietsmaat te doen natuurlijk. Elke munt is goed voor een fles Billy Brewster bier bij één van de deelnemende cafés. Maximaal 1 actieproduct per klant. 

Hoe krijg jij gratis munten? Easy.

We hebben een speciaal actieproduct aangemaakt, namelijk: 2 consumptiemunten. Die vind je hier. Er zijn 100 van deze actieproducten beschikbaar. En op=op. Dus klikkerdeklik. Bestellen voor nul euro. FF wachten op de postbode. Brievenbus = postvakIN. Muntjes in de back pocket. Inklikken op de fiets en op naar het café.

Check-ins Untappd

De nieuwe bieren scoren retegoed op Untappd (app om je gedronken bieren bij te houden). Billy Brewster Weizen zit op een 3,74 (schaal van 1 tot 5) en de Billy Brewster Vals Plat kan nog wel een paar check-ins gebruiken, maar stevent al af op een dikke voldoende (wat erg knap is voor een 1,0% bier).

Untappd Billy Brewster Weizen

Deze cafés doen mee

  • Café Frowijn – Nijmegen
  • Cyklist – Eindhoven
  • Fausto – Schoonhoven
  • Café Domkop – Utrecht
  • Proeflokaal België – Almelo
  • Café Zomerlust – Tilburg

Shout-out! Super bedankt toffe café eigenaren voor jullie support om dit beginnende bier- en wielerkledingmerk op gang te willen helpen!

Billy Brewster bier Fausto bij Dame 2
Billy Brewster bier Cyklist