Skip to main content

Winkelwagen

Vrolijk op de fiets

Bij Billy Brewster gaat het maar om één ding en dat is plezier maken. Fans van Billy Brewster zijn joyriders op de fiets. Dat plezier dragen we uit met vrolijke en kleurrijke wielerkleding, dat zorgt voor een glimlach op jouw gezicht en dat van anderen. Zo maken we de wereld, al fietsend, steeds vrolijker. De Billy Brewster Club Kit staat daarvoor symbool.

Billy’s Joyriders Club

Iedereen die plezier maken belangrijker vindt dan presteren is voor ons een joyrider. Wij helpen je om dat uit te dragen. Samen zijn we één grote club van pleziermakers op de fiets. Om ons te verbinden hebben we de Billy Brewster Club Kit ontwikkeld. Geen limited design waar we er geen 150 van gaan maken, maar liever 150.000 stuks. Op naar de grootste wielerclub van de wereld!

Cycling Jersey van de Club Kit is donkerblauw met regenboogkleuren. Iconisch is de linkermouw, die altijd afwijkend is qua kleur. Hier lichtblauw.

Geitje Billy fietst altijd met je mee, bij regen of zonneschijn. In the pocket. Normaal de plek voor je mobieltje of banaan. Die kunnen ook nog altijd mee hoor. Dat vindt Billy niet erg 😉

Geitje Billy de mascotte

Geitje Billy is onze mascotte. Deze vrolijke klimgeit is onze Hero en staat centraal in onze communicatie. Niet meer dan logisch dus dat Billy ook op de Club Kit zijn plekje heeft gevonden. De illustratie van Billy het geitje, is gemaakt door ons favoriete illustratoren koppel Loulou & Tummie uit Tilburg.

Billy’s Club Kit

Onze Billy Brewster Club Kit is een complete set wielerkleding, bestaande uit een koerspet, cycling jersey, bibshort en wielersokken. Alles matcht perfect met elkaar. Zo zie je er gesoigneerd uit van top tot teen. Je zat nog nooit zo vrolijk op je fiets. Veel fietsplezier!