Billy Brewster verzendingspartners

Alle bestellingen worden verstuurd met PostNL, DHL of DPD en haar netwerken van internationale partners bij buitenlandse verzendingen.

Tijdstip van levering

Alle bestellingen die op werkdagen voor 17:00 uur op een werkdag zijn geplaatst worden de volgende dag verwerkt en verzonden. Het wordt (doorgaans) de volgende bezorgd door de verzendpartij. Je hebt je bestelling in dat geval dus 2 dagen na je besteldatum al in huis (Nederland). Voor de rest van de Europese Unie kan het maximaal 5 werkdagen duren voordat je bestelling aankomt. Bestellingen buiten de Europese Unie kunnen maximaal 14 werkdagen in beslag nemen. Op dit moment leveren we alleen nog in Nederland & België.

Track en trace

Je kan de status van je bestelling en verzending volgen via je Billy Brewster Account. Heb je geen account of ben je niet in staat om in te loggen? Geen zorgen. Zodra we je bestelling hebben verzonden ontvang je een geautomatiseerde e-mail met daarin een Trackinglink van onze verzendpartner PostNL.

Niet thuis?

Wanneer de verzendpartij je pakket niet kan afleveren omdat er op het moment van levering niemand thuis was, bieden zij het pakket standaard aan bij je buren. Als dit niet lukt, dan komt de bezorger de volgende dag nogmaals langs (m.u.v. zondag). Je kunt ook een andere dag of afleveradres inplannen met je ‘Niet-Thuis-Code’. Wanneer bij het tweede aflevermoment van je bestelling wederom niemand thuis is, kun je met het bericht van de chauffeur je bestelling afhalen op het aangegeven afhaalpunt. Je hebt hiervoor drie weken de tijd, daarna gaat de zending terug naar Billy Brewster.

Verzendkosten

Nederland, vast tarief: € 3,95

België, vast tarief: € 8,95

Orders vanaf € 40: Gratis verzending